Nieuws

Nieuwe smaken!

Wij bereiden ons alweer voor op het aankomende ijsseizoen en proberen alvast heerlijk nieuwe smaakcombinaties!
Nu nieuw in de vitrine op de Gasthuislaan:
Spicey mango: een fris mango sorbetijs met kruidige gember en koriander.
Framboos Pimento: fruitig frambozen sorbetijs met de krachtige toevoeging van Pimento drank.
Zwarte Sesam: romig ijs met ahornsiroop en subtiele zwarte sesam.
Kom jij ze ook gezellig alvast testen?

Delftse smaken

Vandaag hebben we alle Delftse smaken in de spotlight  Koffie ijs van Kek - De koffiebar van Delft , Appeltaart van Kobus Kuch, Scheve Jan van Bakkerij de Diamante Ring, Aardbei van Bertos, Delftse Donder van Stads-Koffyhuis Delft en onze eigen Delftenaar niet te vergeten! Tot straks!

Gratis toefje slagroom of chocoladetopping

Met deze QR-code krijg je op zaterdag 9 maart 2019 een gratis toef slagroom of chocoladetopping op je ijsje. Deze actie is alleen geldig aan de Gasthuislaan van 10:00 tot 17:00 uur

Actie Kobus Kuch

Vandaag hebben wij een actie met de appeltaart van Kobus Kuch in de schijnwerper! Op elk ijsje namelijk een gratis bolletje appeltaartijs. En wanneer je bij Kobus Kuch een stukje appeltaart koopt krijg je een kaartje voor een gratis bolletje ijs, die kun je vervolgens bij ons inleveren voor een lekker ijsje. Op = op

Brandende liefde vertaald in chocolade

Valentijnsdag is een dag voor anonieme liefdesbetuigingen, voor hartjes in alle vormen en maten. Maar het is ook een dag die voor de middenstand bij uitstek een gelegenheid is om daar een geheel eigen invulling aan te geven. Zoals bij chocolaterie De Lelie aan de Voorstraat in Delft. Daar wordt brandende liefde onder meer vertaald in chocolade.

Foto: Fred Nijs
Algemeen Dagblad
14 februari 2018

Instellen als App voor IOS gebruikers

Gebruik Safari om uw App via het deel menu-item 'Zet in beginscherm' als icoontje toe te voegen op het startscherm van uw telefoon. LET OP: Voordat u de App installeert op uw telefoon moet u er zeker van zijn dat Safari of Chrome zich niet in de privé-modus bevindt (In deze modus slaat de telefoon geen gegevens lokaal op, waardoor de App niet geïnstalleerd kan worden). U schakelt de privé-modus als volgt uit: Open in Safari de 'Tabs' weergaven, selecteer 'Privé' als deze aanstaat. Als de privé-modus uit staat, wordt de browser in een wit thema getoond. 

Instellen als App voor Android gebruikers

Gebruik de standaard browser om uw App via het keuze menu-item 'Toevoegen aan Startscherm' als icoontje toe te voegen op het startscherm van uw telefoon. LET OP: Voordat u de App installeert op uw telefoon moet u er zeker van zijn dat Safari of Chrome zich niet in de privé-modus bevindt (In deze modus slaat de telefoon geen gegevens lokaal op, waardoor de App niet geïnstalleerd kan worden). U schakelt de privé-modus als volgt uit: Open in Safari de 'tabs' weergaven, selecteer 'Privé' als deze aanstaat. Als de privé-modus uit staat, wordt de browser in een wit thema getoond.