Praktische info

Wie individueel aan een workshop of arrangement wil deelnemen, kan woensdag- en vrijdagavond en zaterdag terecht. U volgt dan in een samengestelde groep de workshop. Komt u met een klein groepje, dan staat u wel rond dezelfde tafel.

Groepen van minimaal 12 personen kunnen ook doordeweeks - zowel overdag als ’s avonds - komen. Zondag is chocolaterie de Lelie gesloten. Zaterdag zijn workshops van 2,5 uur alleen in de ochtend mogelijk. 

Reserveren

Neem voor informatie over beschikbare data en workshops  telefonisch of per e-mail contact met ons op. Als u daarna het reserveringsformulier van uw gekozen workshop op de website invult,  is de reservering definitief. 

 

Betaling

Workshops en arrangementen kunt u in de winkel contant, met pin of credit card betalen. Op rekening kan alleen voorafgaand aan de workshops bij groepen vanaf 12 personen.

 

Annuleren

Bij te weinig deelnemers kan chocolaterie de Lelie de workshop annuleren. U krijgt dit z.s.m. te horen. Bent u zelf om wat voor reden verhinderd, dan kunt u de workshop ook kosteloos afzeggen.