chocolaterie de lelie

Een persoonlijk geschenk dat met liefde gemaakt is heeft altijd succes...

In onze ambachtelijke chocolaterie worden exclusieve handgemaakte bonbons en andere chocoladespecialiteiten vervaardigd. In onze gezellige en sfeervolle winkel vind je naast onze bonbons en chocolade een uitgebreid aanbod van exclusieve en originele chocoladegeschenken. Wij verwerken eersteklas chocolade waar we letterlijk alles van kunnen maken. Van smakelijke bonbons of chocolaatjes met een logo tot en met een champagnefles, een Delftsblauw tegeltje of onze verslavend lekkere specialiteit: Delftenaartjes.


Een persoonlijk geschenk dat met liefde gemaakt is heeft altijd succes. En daar is het u en ons uiteindelijk om te doen. Maar denkt u bijvoorbeeld ook eens aan chocolade als ondersteuning van een campagne of voor een bijzondere gelegenheid. In grote of in kleine oplagen. U kunt het zo gek niet bedenken of wij maken er chocolade van.


Bent u op zoek naar een origineel, opvallend en bovenal smaakvol (relatie) geschenk? Bij ons kunt u het vinden. Wij maken uw chocoladedroom werkelijkheid! Naar onze online shop >


Voor ons staat klantgerichtheid centraal: tijd en aandacht voor uw specifieke wensen. Ons winkelpersoneel wil u graag verder informeren over de vele mogelijkheden met chocolade.


Kijkt u ook eens op www.chocoladeworkshops.nl om een idee te krijgen van de workshops die wij aanbieden.


< terug

Handige informatie

Chocolaterie De Lelie


Openingstijden winkel:

  • Maandag: 13.00 tot 18.00 uur
  • Dinsdag tot vrijdag: 10.00 tot 18.00 uur
  • Zaterdag: 10.00 tot 17.00 uur

Openingstijden voor de ijsverkoop vanaf 8 april:

  • Maandag tot zaterdag van 13:00 tot 22:00 uur!
  • Zondags gesloten.
chocolaterie
© 2016 Chocolaterie De Lelie, Voorstraat 10, 2611 JP Delft, T. 015 - 212 03 63 - Site design by XD designers