chocolaterie de lelie

Welkom bij Chocolaterie De Lelie!

Over ons

In onze ambachtelijke chocolaterie worden exclusieve handgemaakte bonbons en andere chocoladespecialiteiten vervaardigd. In onze gezellige en sfeervolle winkel vindt u naast onze bonbons en chocolade een uitgebreid aanbod van exclusieve en originele chocoladegeschenken.


De Lelie behoort tot de top tien van chocolatiers in Nederland. Dat zie je. Dat proef je. Want chocolade maken is een vak apart. Dat begint al met de keuze van de cacao. Want net als bij wijn, verschilt de ene soort van de andere. Dat heeft te maken met de samenstelling van de bodem, de locatie, de oogstperiode, het type boom, de klimatologische omstandigheden en de manier van branden. En: van jaar tot jaar kan de kwaliteit ook nog eens verschillen.


Een goede chocolatier weet echter precies waar Abraham de mosterd haalt! Alleen met goede cacao heb je nog geen goede chocolade. Dus biedt De Lelie méér. Aan eersteklas ingrediënten koppelen we een stukje ouderwets vakmanschap. Bij De Lelie werken chocolatiers die aan de beste scholen van Europa gestudeerd hebben. Mensen met hart voor hun vak. Mensen die in hun vrije tijd over de hele wereld op zoek gaan naar nieuwe trends. Maar het best bewaarde geheim omtrent het succes van De Lelie is toch wel dat we naast dit alles vooral veel liefde in onze producten stoppen. En dat proef je!


In onze ambachtelijke chocolaterie worden exclusieve handgemaakte bonbons en andere chocoladespecialiteiten vervaardigd. Om u een idee te geven: per jaar verwerken we 17.000 kg eersteklas chocolade. Daar kunnen we letterlijk alles van maken. Van smakelijke bonbons of chocolaatjes met uw logo tot en met uw droomauto en van visitekaartje tot en met relatiegeschenk. Niet voor niets wordt De Lelie steeds vaker ingeschakeld als het gaat om exclusieve ideeën. Een persoonlijk geschenk dat met liefde gemaakt is heeft altijd succes. En daar is het u en ons uiteindelijk om te doen. Maar denkt u bijvoorbeeld ook eens aan chocolade als ondersteuning van een campagne of voor een bijzondere gelegenheid. In grote of in kleine oplagen. U kunt het zo gek niet bedenken of wij maken er chocolade van.


In chocolade zit een stofje (theobromine) dat appelleert aan onze geluksgevoelens...

Chocolade Workshops

In chocolade zit een stofje (theobromine) dat appelleert aan onze geluksgevoelens. Geluk dat je wilt delen met anderen...


Daarom organiseert De Lelie voor de échte liefhebbers workshops. Leuk om eens met uw relaties te doen of gewoon als teamuitje. Samen werken aan chocolade. Er is geen situatie denkbaar of De Lelie maakt er een themaworkshop van.


Op zoek naar een originele manier om uw relaties te onthalen? Dan mag u dit niet missen! De workshops van De Lelie zijn op ieder moment van de dag mogelijk. Zelfs in combinatie met lunch, diner, rondvaart met gids of een overnachting. Alles wat u tijdens de workshop heeft gemaakt, neemt u mee naar huis. Genieten dus!


Indien u belangstelling hebt voor onze producten of diensten, kunt u ons op onderstaande manieren bereiken.


Chocolaterie De Lelie


Onze workshopsite:

chocolaterie
© 2016 Chocolaterie De Lelie, Voorstraat 10, 2611 JP Delft, T. 015 - 212 03 63 - Site design by XD designers