chocolaterie de lelie

Uw bedrijf in chocolade!

Uw bedrijf positief over de tong...?

Dat kan bij ons, in meer dan één opzicht.


Wij kunnen u helpen om uw bedrijf op een originele en smakelijke manier te promoten. Als u op zoek bent naar een opvallend en bovenal smaakvol (relatie)geschenk, bent u bij ons aan het juiste adres!


Onze chocolade is van uitstekende kwaliteit: echte, (h)eerlijke chocolade!


In ons ambachtelijke bedrijf hebben wij jarenlange ervaring in het maken en verzorgen van relatiegeschenken voor kleine en grote bedrijven. Heeft u een idee dat u in chocolade uitgewerkt wilt zien, neem dan per e-mail contact met ons op. Omschrijf uw wens in chocolade en wij doen een voorstel. Of doe ideeën op in onze online shop.


Foto/logo op chocola

Uw logo of product op een originele manier gepresenteerd. Wilt u uw bedrijfslogo of een foto van een (nieuw ontwikkeld) product op chocolade? Door middel van een print met levensmiddelenkleurstof en verwerking in chocolade kunnen wij uw bedrijf op een zeer speciale manier onder de aandacht brengen, voorbeelden >.


U kunt in een .jpg-bestand de afbeelding naar ons opsturen of contact met ons opnemen voor overige informatie. Voorbeelden zijn te vinden onder "logo bonbons" >


Niet alleen de presentatie, maar óók de smaak maakt een onuitwisbare indruk!

chocolaterie
© 2013 Chocolaterie De Lelie, Voorstraat 10, 2611 JP Delft, T. 015 - 212 03 63 - Site design by XD designers